Debat


Alle debatter

Skriv nyt indlæg

Hotel Helgeand i Visby

(Annonce)
Hotel Helgeand i Visby
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Hotel Helgeand
Norra Kyrkogatan 3
621 55 Visby
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.64317
Longitude : 18.2986
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

4-stjernet hotel med middelalderstemning centralt i Visby

4-stjernede Hotel Helgeand i Visbys gamle bydel har til huse i en middelalderlig bygning kun 100 meter fra Visby Domkirke. Hotellet har en rustik atmosfære med synlige kalksten i væggene flere steder og værelser i middelalderstil med en historisk atmosfære. Hotellets fællesområde byder på en indbydende lounge med pejs og behagelige lænestole. Om sommeren kan man slappe af i hotellets gårdhave.

Værelserne

Hotellet har 17 individuelt indrettede og moderne værelser med designermøbler. Alle værelser har gratis Wi-Fi og satellit-tv.

Dobbeltværelse på Hotel Helgeand i Visby

Dobbeltværelse på Hotel Helgeand i Visby


Seværdigheder i Visby

Visbys gamle bydel er kendt for sine små krogede middelaldergader, de mange kirker og så naturligvis den imponerende 3,4 km lange bymur, som har sat byen på UNESCO's liste over verdensarv. Byens spændende historie kan man opleve på Gotlands Museum Fornsalen, som bl.a. fortæller om byens storhedstid i den tidlige middelalder. Besøg også de mange kirker i byen, læg vejen forbi den smukke botaniske have eller slap af på byens små caféer og spisesteder. Læs mere om Visby - Verdensarv på Gotland.

Priser fra ca.

700 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Hotel Helgeand i Visby bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Visby


Om Hotel Helgeand i Visby

Hotel Helgeand har 17 røgfrie værelser med eget badeværelse og gratis Wi-Fi. Desuden har hotellet wellness og spa samt en gårdhave.

Hotel Helgeand i Visby