Hold konference, kursus eller teambuilding på Vartorp

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Vartorp Gård
363 33 Rottne
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.0709
Longitude : 14.9294
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
Hold kursus eller konference på Vartorp Gård i Småland, Sverige


Anderledes mødested midt i naturen i Småland

I hjertet af Småland omgivet af sø, å og skov finder I Vartorp. Vartorp ligger 25 km nord for Växjö og kan fra København nås i bil på 3,5 time. Transportomkostningerne opvejes af det lave prisniveau, der er i Sverige.

Hvorfor sidde inde, når I kan sidde ude. Hvorfor lade store planer og høje tanker bremse af gipsplader og glasvæv, når planer og tanker kan komme i svingninger mod den blafrende teltdug og smyge til vejrs gennem røghullet. Lad fredspiben gå rundt, medens ilden knitrer lystigt.

Kæmpe-tipi

Vi tilbyder faciliteter til jeres konference, kursus, kick-off eller teambuilding i vores kæmpe-tipi. Kæmpe-tipien er placeret midt i vores gamle skovpark få meter fra søen. Tipien er er et fantastisk mødested for jer som vil et anderledes sted for anderledes tanker. Kæmpe-tipien kan rumme ca. 40 personer. I kan gøre tipi-oplevelsen fuldendt ved også at overnatte i tipi – se nedenfor!

Hold kursus eller konference på Vartorp Gård i Småland
Vi tilbyder konference- og kursusfaciliteter samt kick-off i vores Kæmpe-Tipi, der kan rumme ca. 40 personer. Kæmpe-tipien er placeret midt i vores gamle skovpark få meter fra søen


Mødelokale/spisesal

Ud over den store tipi har vi også et mødelokale/spisesal under fast tag. Dette lokale kan rumme ca. 20 personer. Vartorps Gård var en gang en stor herregård og har en spændende historie som strækker sig helt tilbage til 1300-tallet. I dag er gården en fredfuld ramme om en afstressende møde- og ferieform fuld af naturoplevelser. Tilbage fra storhedstiden er en særlig gammel skovspark fra 1600-tallet, som går helt ned til vores sø, fine kampestensruiner og et spøgelse ikke at forglemme.

Bemærk at vi kun har én konference-, kursus- eller kick off-gruppe ad gangen.

Konferenceophold på Vartorp Gård i Småland
Vores mødelokale / spisesal kan danne ramme om jeres mødeaktiviteter


Overnatning

Vartorp har to overnatningsmuligheder – i tipi eller i enkelt-/dobbeltværelser på vandrehjemmet.

Tipi-bopladser
Vi har 6 bopladser, som ligger spredt mellem træerne i vor skovpark lige ned til vores sø. Hver boplads består af to tipier.

Den ene tipi er traditionel, bygget af rafter og rummer en særlig finsk grill, hvor man kan koge sin kaffe og lave sin mad over de varme gløder. Der er køkkenbord, borde og bænke og alt nødvendigt husgeråd.

Den anden tipi har indertelt, underlag og myggenet. I denne tipi finder I senge med tykke base-camp-madrasser, så I sover behageligt. Under sengene er der opbevaringsbokse til hjælp for at holde ’teltorden’. Til hver boplads hører et havemøblement. Desuden indgår en trækvogn til transport af vand, brænde og bagage.

Konferenceophold med madlavning over åben ild
Lav jeres egen mad over de varme gløder. Vi arrangerer f.eks. fremstilling af et middelalder-måltid med stegt vildsvin


Vandrehjem
I kan bo på vort lille B&B/ Vandrehjem. Vi har ombygget gårdens gamle fine kornmagasin til 7 dobbeltværelser. 6 af værelserne har eget toilet og det 7. værelse har både bad og toilet (sidstnævnte er handikaptilpasset). Herudover er der et fælles veludrustet køkken, spisestue og dagligstue samt bryggers, tørrerum og to fælles baderum. Havemøbler finder I både på den sydvestvendte terrasse og på plænen mod åen, her er det også muligt at grille.

Er der tale om et større arrangement, er det jo muligt at leje både bopladser og vandrehjem.

Aktiviteter

Til jeres rådighed er Sveriges største ”konferencelokale” – nemlig hele den smålandske natur. En samtale bliver til noget helt andet på en vandring, prøv en gåtur langs vandet, rundt i skovparken eller ud på myren. Ligeledes vokser fællesskabet af frisk luft og sved på panden. Vi arrangerer gerne forskellige aktiviteter til sammenknytning, latter og eftertanke.

Kanoer og kajakker
Det er muligt at leje kanoer og kajakker. Vi arrangerer gerne udflugt til vores øde ø, eller hvad med en opdagelsestur op ad Mörrumsån, måske en havørn krydser vores spor.

Tag på kanotur på søen i pausen
Hold pause og tag på kanotur på søen


Natur- og kulturguidninger
På Vartorp er I midt i et spændende kulturmiljø omgivet af den smukke og varierede svenske natur. Vi er uddannede ”Natur- og Oplevelsesguider” fra Kalmar Universitet og tager jer gerne med på opdagelse. Hvad med at opleve Vartorps gamle mølle eller høre om riddere og hvide damer? Herudover kan vi på visse tidspunkter arrangere særlige fugleture med lokal ornitolog, har I f.eks. set urfuglens parringsdans?

Mad over åben ild
Lav jeres egen mad over de varme gløder. Vi arrangerer f.eks. fremstilling af et middelalder-måltid med stegt vildsvin.

Lejrbål
Tæt på vandet i en lysning i vores gamle skovpark har vi anlagt en stor bålplads med siddepladser. Her kan I forsætte jeres samtale eller bare sidde og lade roen og indtrykkene bundfælle sig. Denne vidunderlige plads er et oplagt sted at afslutte en lang dag.

Petanque
I skovparken finder I også en petanquebane.

Lege og andre udfordringer
Vi arrangerer gerne morsomme lege, konkurrencer eller samarbejdsaktiviteter, som er relateret til vores park, skoven eller vandet. Hvis I tager toget hertil, har vi også små hjerneopgaver, som man kan løse enten enkeltvis eller i små hold. Ring venligst, hvis I vil høre nærmere, eller hvis I har egne ønsker.

Causeri
Vi causerer gerne over Vartorps spændende historie, vores ”stenbelagte” vej til turist- entreprenører, tanker om ledelse og samarbejde eller andet. Dette kan finde sted i kæmpetipien, ved lejrbålet eller i mødelokalet.

Vartorp ligger smukt ved Övrasjön i Sverige
Vartorp ligger smukt ved Övrasjön


Åbningstider

Kæmpetipien og tipi-bopladserne er sat op fra maj til september. Vandrehjemmet er åbent for grupper hele året.

Priser hele vandrehjemmet

Hele vandrehjemmet med plads til 21 personer (14 personer i dobbeltværelser og 7 personer i enkeltværelser):
Lavsæson: 3500 SEK. pr. nat.
Højsæson: 4000 SEK pr. nat.
Slutrengøring: 2000 SEK.
Sengetøj og håndklæder: 130 SEK. pr. person.
Mad og aktiviteter: pris efter aftale.

Priser tipi-boplads + kano

Tipi-boplads med plads til fire personer:
1000 svenske kr. (SEK) for første nat.
600 SEK pr. efterfølgende nat.
3.900 SEK pr. uge ved 4 personer.

Kæmpetipien med plads til ca. 40 personer: Kontakt os for pris.

Kontakt

Siri Ek
Mobil (0046) 70 540 70 71
E-mail: vartorp@gmail.com
Web: www.vartorp.se