Höllviksnäs möten mat logi

(Annonce)
Höllviksnäs möten mat logi
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
Höllviksnäs
Ljungvägen 1
236 38 Höllviken
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 55.41272
Longitude : 12.94307
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS

Moderne hotel- & konferencecenter med havet som nabo

Velkommen til Höllviksnäs möten mat logi, et moderne hotel- & konferencecenter i Höllviken nær Malmø. Her vil I opleve skøn natur og kunne nyde den friske havluft, da hotellet har Øresund som nabo.

Omgivelserne

Ved Höllviken findes kilometerlange sandstrande, hvor man kan bade, dyrke vandsport eller gå afslappende ture. Den fine Kämpingestranden ligger lige ved siden af, og i nærheden af hotellet ligger golfbaner, tennisbane, fitness, rideanlæg og motionsspor. Forskellige lokale aktiviteter og arrangementer følger hinanden, bl.a. inden for hestesport og golf. På Höllviksnäs' område findes en volleyballbane og en relaxafdeling med pool og saunafacilitet.

Höllviksnäs möten mat logi

Höllviksnäs möten mat logi
Badehytter ved stranden


Priser fra ca.

850 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på Höllviksnäs möten mat logi bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herOm Höllviksnäs möten mat logi

Hotellet har 62 værelser med eget badeværelse. Desuden har hotellet restaurant, have, indendørs pool, Wi-Fi og gratis parkering. Bemærk at restauranten kun tager imod gæster og grupper, som har booket på forhånd.

Höllviksnäs möten mat logi

Höllviksnäs möten mat logi