First Hotel G i Gøteborg

(Annonce)
Maksimér
Kort over sydsverige
AdresseAdresse Adresse
First Hotel G
Nils Ericsonsplatsen 4
411 03 Göteborg
Sverige
GPSGPS GPS
Latitude : 57.70923
Longitude : 11.97211
(WGS84: Decimal)
Indstil din GPS
First Hotel G i Gøteborg


4-stjernet hotel midt i Gøteborg

Det flotte First Hotel G ligger centralt i Gøteborg ved byens banegård og nær ved Forlystelsesparken Liseberg og kun 200 meter fra Nordstan, Skandinaviens største shoppingcenter med 170 butikker. Det moderne hotel har hyggelige lydisolerede værelser. Restauranten tilbyder bl.a. en à la carte menu med årstidens lokalt dyrkede råvarer.

Oplevelser og seværdigheder i Gøteborg

Gøteborg byder på en smuk skærgårdsnatur og et centrum med et rigt kulturliv og en sjov blanding af varehuse, små specialbutikker, gallerier, hyggelige konditorier og caféer. Gøteborg er ofte vært for større arrangementer som koncerter, store sportsarrangementer, festivals, m.v. og byder på en lang række seværdigheder og oplevelser og ikke mindst gode muligheder for shopping.

Se denne guide til Gøteborgs mange seværdigheder og oplevelsesmuligheder.

Dobbeltværelse på First Hotel G i Gøteborg

Dobbeltværelse på First Hotel G i Gøteborg
Du kan vælge mellem forskellige typer værelser inde på siden, hvor du booker


Priser fra ca.

800 kr.

pr. dobbeltværelse pr. nat inklusiv morgenmad.

Sådan booker du

Opholdet på First Hotel G i Gøteborg bookes hos HotelSpecials.dk, der formidler hotelophold i Sverige til lav pris. Klik på den orange knap herunder. Inde på siden: Vælg ankomstdato og følg vejledningen eller vælg en af de foreslåede værelsestyper til fast pris.

Husk at booke i god tid

Vær opmærksom på, at du bør booke dit ophold i god tid for at få flest datoer og værelsestyper at vælge mellem.

Book din overnatning herSe flere hoteller i Gøteborg


Om First Hotel G i Gøteborg

Hotellet har 300 moderne værelser med eget badeværelse, minibar, trådløst internet og aircondition. Desuden har hotellet restaurant, elevatorer, motionsrum og relaxafdeling med sauna og solarium, Wi-Fi på fællesområder og parkering ved hotellet mod betaling. Hele hotellet er røgfrit.

Champagnebaren Cristal Bar på First Hotel G
First Hotel G: Champagnebaren Cristal Bar er en både intim og prangende bar med fokus på bobler og Champagne. Foruden et omfattende udbud af Champagne har baren gode vine, øl på glas, klassiske cocktails mv.